Hollywood-kaunotar: Elämäni on yhtä realistista kuin muidenkin!

05.01.2012 14:15 -

Helmikuun Elle-lehdessä julkaistavassa haastattelussa tähtinäyttelijätär Reese Witherspoon pohtii rakkauselämäänsä ja suhdettaan julkisuuteen.

Witherspoon kertoi Ellen haastattelussa elämänsä olevan yhtä realistista kuin kenen tahansa muunkin. Hänen mielestään ei kannata ajatella jonkun elämän olevan täydellistä, näyttelijätär haluaisikin mielellään kumota tämän harhaluulon.


Witherspoonin mielestä median tarinat sokeasta rakkaudesta ovat humpuukia ja hän on kyllästynyt sensaatiolehtien tarinoihin julkkisten täydellisestä elämästä. Hollywoodin ulkonäköpaineisiin näyttelijätär suhtautuu huumorilla. Koska kukaan ei kuitenkaan nuorene, kannattaa ulkonäöstään nauttia nyt ja ikuistaa se filmille kun vielä voi.


Uusimmista elokuvistaan Witherspoon saattaa ansaita jopa 20 miljoonaa. Huippunäyttelijä kertoo raha-asioista keskustelemisen kuitenkin olleen ennen hänelle kiusallista. Hänen olonsa parani, kun hänelle huomautettiin kuinka moni ihminen tienaa yhtä hyvin hänen kauttaan.


Tähden rakkauselämä kukoistaa jälleen, sillä hän on hiljattain mennyt naimisiin agentti Jim Tothin kanssa. Pari tapasi yhteisen ystävänsä bileissä, kun Toth keskeytti näyttelijättären tunnistaneen, humalassa olleen ystävänsä iskuyrityksen. Tothin avuliaisuus ja lojaalius juuri eronnutta ystäväänsä kohtaan tekivät vaikutuksen Hollywood-tähteen. Toth sai suostuteltua vaimonsa alttarille, vaikka Witherspoon oli vannonut, ettei menisi enää koskaan naimisiin.

Lähde: Elle.com

Kilpailut

Uusimmat