Yksi Suomen seuratuimmista pariskunnista jenkkisivuston äänestyksessä

05.01.2012 17:15 -

Sauli Koskinen ja hänen kumppaninsa Adam Lambert saattavat päätyä kuumimpien pariskuntien listalle muiden maailmantähtien kanssa.

Amerikkalaisen televisiokanava VH1:sen FABLife-sivusto listasi ennen vuodenvaihdetta 30 suloisinta paria vuonna 2011. Listalle päässeet Katy Perry ja Russell Brand kuitenkin erosivat vuoden päätteeksi ja FABLife on korvannut heidät kahdella pariskunnalla. Näistä kahdesta parista lukijat voivat äänestää viikoittaisessa Hotness-äänestyksessä suloisemman.

Toiseksi pariskunnaksi valikoituivat jo edellisessä äänestyksessä ääniä saaneet Lambert ja suomalaiskomistus Koskinen. Lambertin Helsinginreissulla tavannut pariskunta on pitänyt yhtä jo vuoden ajan, jonka aikana he ovat muun muassa ehtineet lomailla Bora Boralla ja jopa viettää yönsä putkassa Helsingissä.

Kisasta ei kuitenkaan ole tulossa helppo, sillä Koskisen ja Lambertin haastaa todellinen Hollywoodin rakkaustarina: How I Met Your Motherin Neil Patrick Harris sekä Broadwaylläkin esiintynyt David Burtka. Unelmapari on ollut yhdessä jo vuodesta 2004 ja heillä on 1-vuotiaat kaksoset, Gideon ja Harper.

Voit osallistua äänestykseen FABLife.com-sivustolla.

Kilpailut

Uusimmat