Seura: Suomalaiset suosikkinäyttelijät suhtautuvat työhönsä eri tavoin

05.01.2012 18:45 -

Suuressa suosiossa olevat Minna Haapkylä ja Antti Reini kertoivat tavoistaan suhtautua työntekoon Seura-lehden haastattelussa.

Useasti yhteistyötä tehneet näyttelijät avautuivat julkisuudesta ja työnteosta Suomessa sekä muualla maailmassa. Molempien tähtien mielestä Suomessa  työtä tehdään jalat maassa ja ilman turhaa glamour-elämää. Haapkylä lisää Hollywoodin edustavan maailman olevan vastenmielinen agentteineen ja smalltalkeineen.

Tähdet avatuivat myös ajatuksistaan lastensa ryhtymisestä samalle alalle. Näyttelijöiden tuntemukset poikkeavat toisistaan.

- Ei hitto soikoon mihinkään BB-, Idols- ja Talent-juttuihin! En toivo sitäkään, että kumpikaan pojistani seuraisi minun jalanjälkiäni näyttelijänä, Haapkylä kommentoi.

Karismaattisen Reinin kanta ei ole aivan yhtä jyrkkä, mutta myöntää kuitenkin, että kävisi lapsensa kanssa vakavia keskusteluita kyseiselle alalle siirtymisestä.

Näyttelijöiden tapa hyväksyä työmahdollisuuksia eroaa selkeästi. Vares-elokuvien päätähti ottaa vastaan lähestulkoon työn kuin työn, jos aikataulut vain saadaan sopimaan. FC Venus -elokuvassa hauskuuttanut Haapkylä taas pohtii kauan, ennen kuin päättää ottaako projektin vastaan vai ei.

Lähde: Seura

Kilpailut

Uusimmat