Elton John turvautuu ammattiauttajiin saadakseen lapsestaan tasapainoisen

10.02.2012 23:15 -

Sir Elton Johnin kumppani David Furnish on kertonut miesten pyrkivän kasvattamaan lapsensa parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan julkisuuden hänelle asettamia paineita.  

Miehet saivat sijaissynnyttäjän avulla yhteisen lapsen joulukuussa vuonna 2010. Laulajalegenda on kertonut aiemmin odottavansa kohtaavansa haasteita kasvattaessaan lasta mieskumppanin kanssa. Furnish kertoi brittiläiselle Attitude-lehdelle pariskunnan peloista poikaansa kohdistuvaa syrjintää kohtaan.

- Uskon että hän saa osakseen paljon huomiota ja hänet saatetaan leimata, koska hän erottuu joukosta, sillä toinen hänen vanhemmistaan on äärimmäisen kuuluisa ja hänellä on kaksi isää.

Pariskunta on turvautunut ammattilaisten apuun käsitelläkseen asiaa. Onneksi asiantuntjoilla oli hyvä neuvo tilanteeseen.

- Olemme kasanneet pojallemme leikekirjan, josta hän näkee miten hänet on luotu. Kirja kertoo ihmisistä jotka olivat osa projektia joka syntyi rakkaudesta. Aiomme kasvattaa Zacharyn niin, että hän voi olla ylpeä siitä mitä on.

Lähde:Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat