IS: Rajussa kolarissa ollut Hotakainen: Kaikki raajat poikki

07.03.2012 07:15 - Eeva Rajala

Suosikkikirjailija Kari Hotakainen pitää selviytymistään lähes ihmeenä, kertoo Ilta-Sanomat.

Lauantainen Hämeenlinnan Rengossa sattunut ja kaksi kuolonuhria vaatinut raju kolari vei kirjailija Kari Hotakaisen teho-osastolle, ja hän vietti viikonloppuna yhdeksän tuntia leikkaussalissa. Hotakaisen kaikki raajat kärsivät vaurioita. 

- Kuvailematta sen tarkemmin yksityiskohtia, niin sanottakoon sen verran, että kaikki raajat ovat osittain poikki...Kaikki raajani on leikattu. On todellinen ihme, ettei päässä, niskassa tai nikamissa ole mitään ongelmaa, Hotakainen kertoo lehdelle.

Hotakainen on juuri päässyt eroon vahvasta kipulääkityksestä ja lehden mukaan miehen mielessä on nyt kiitollisuus siitä, että hän selvisi hengissä.

- Sain uuden elämän - se on päällimmäisenä mielessä. Kiitollisuus siitä, että olen hengissä.

Kari Hotakainen uskoo toipuvansa kolarista täysin, vaikka joutunee olemaan sairaalahoidossa pidemmän aikaa. Lauantaisesta onnettomuudesta hän ei muista mitään.

- Olin menossa mökille tekemään remonttia, kun onnettomuus tapahtui...Toinen auto tuli suoraan päin, enkä kerinnyt tekemään mitään. Mutta en muista siitäkään tilanteesta mitään. Olen ollut täysin lehtitietojen varassa, Hotakainen jatkaa.

Hotakainen odottaa kuulevansa poliisilta enemmän yksityiskohtia kolarista.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat