Tarja Halonen kommentoi vanhoja lesbo-huhuja

09.03.2012 07:45 - Eeva Rajala

Presidentti Tarja Halonen esiintyi avoimena eilisessä MTV3:n Hjalliksen kanssa -keskusteluohjelmassa.

Hjallis Harkimo keskusteli Halosen kanssa muun muassa taannoisista presidentinvaaleista, ja keskustelussa nousi esille myös seksuaalinen suuntautuminen. Halonen kertoi ohjelmassa muun muassa internetjutuista, joissa häntä on epäilty lesboksi hänen Seta-taustansa takia. Seta eli Seksuaalinen tasavertaisuus ry on valtakunnallinen ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö.

- Tehdään edelleen sellaisia nettijuttuja, että kyllä se varmaan on lesbo, vaikkei se tunnusta. Onhan sillä ollut kaksi aviomiestä ja lapsi, mutta se on varmaan vaan feikkiä, Halonen kertoi.

Halosen mukaan nettijutut paljastavat sen, että monelle ihmisistä asia on edelleen kova juttu. Harkimo kertoi, että hänellekin ihmiset ovat tulleet kommentoimaan, että Halonen on varmaan lesbo. Halonen halusi tietää, mitä Harkimo oli vastannut ihmisille. 

- Olen sanonut, että ei se nyt voi olla naimisissa miehen kanssa, jos se on lesbo. Sehän on ihan hullunkurista. Ja sillä on lapsia, Harkimo vastasi Haloselle. 

Halonen puhui ohjelmassa myös muun muassa AKT:n ympärillä pyörivästä kohusta, joka hänen mielestään pilaa ammattiyhdistysliikkeen maineen. Lisäksi Halonen kertoi väitteistä, joiden mukaan hän olisi kiukkuileva esimies. Hän kertoi, että monet vanhat tutut ovat tulleet uudelleen hänen työkavereikseen.

- Tällä haluan todistaa, että jos olisin niin kauhea, eivät ne kaikki ole masokisteja. Ei mulla ole kukaan lähtenyt ovet paukkuen, Halonen selvensi.

Eilisen Hjalliksen kanssa -ohjelman voi katsoa MTV3:n Katsomo-palvelusta.

Kilpailut

Uusimmat