Onko tämä maailman huonoin elokuva? Katso

13.03.2012 07:45 - Eeva Rajala

Eddie Murphy ei saa kovin hyvää palautetta uutuuselokuvastaan.

Elokuva-arvostelujakin keräävä leffasivusto Rotten Tomatoes on arvostellut A Thousand Words -elokuvan täydeksi nollaksi. Elokuva ei siis saanut yhtään positiivista arvostelua sivustolla, vaan kaikki 39 arvostelua ovat olleet negatiivisia.

Aiemmin 0 % positiivisia arvosteluja sivustolla on saanut muun muassa yliluonnollisista ilmiöistä kertova draama Puffball sekä komediaelokuva Bucky Larson: Born to Be a Star, mutta näissä elokuvissa päätähtenä ei ollut suurta Hollywood-ikonia.

USA Today -lehti on arvioinut, että Murphyn uutuuselokuvassa konsepti on liian tavallinen, käsikirjoitus ei ole hauska ja elokuvan viesti on lattea. Variety-lehti puolestaan kritisoi kovin sanoin Murphyä, sillä mies on lehden mukaan elokuvassa mykkä, fyysisesti taitava esiintyminen ei pelasta katsojaa kidutukselta.

Elokuvassa Murphy esittää miestä, joka yrittää päästä helpoimman kautta joka tilanteessa ja käyttää siihen yleensä turhaa puhetta. New-age-guru kiroaa miehen pitää lopettaa liika puhuminen tai hän kuolee tuhannen sanonut sanan jälkeen. Katso elokuvan traileri alta:

Lähde: Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat