IS: Tulossa kaikkien aikojen kohauttavin Salatut elämät -jakso!

20.03.2012 08:15 - Eeva Rajala

Salatut elämät -sarjan katsojat voivat jäädä hiljaisiksi pitkänperjantain jakson jälkeen, kertoo Ilta-Sanomat.

Jakson nimenä on Seppo laulaa viimeisen virtensä ja jaksossa yksi sarjan suosituimmista hahmoista, Jarmo Kosken esittämä Seppo Taalasmaa pohtii lopullista ratkaisua elämäntilanteeseensa. Seppo-hahmo kärsii alkoholismista ja hänet nähdään jaksossa kirjoittamassa muun muassa jäähyväisiä rakkaimmilleen.

Tuottaja Marko Äijö kertoo lehdessä, että jakso nostaa varmasti keskustelua. Jaksossa kuvataan tilannetta, mihin ihminen voi ajautua tartuttuaan pulloon. Äijön mukaan jaksoon on tehty vakavaa tavaraa, ja hän toivookin keskustelua jaksosta.

- Kyseessä ei niinkään ole se, mitä fiktiivinen hahmo tekee itselleen, vaan mitä koko Suomen kansa tekee itselleen. Alkoholismi on Suomen tappavampia tauteja, Äijö kommentoi.

Tammikuussa kuvatun jakson tarkoituksena on ravistella katsojia alkoholin kiroista. Juonikuvio on ollut sarjan tekijöiden tiedossa jo viime syksystä saakka. Äijö kertoo myös, että jakso on tehty erittäin harkiten.

- Lopputulos on, että voi voi, kun Seppo olisi puhunut jonkun kanssa, eikä häpeillyt juomistaan, Äijö jatkaa.

Salatut elämät -sarja on aiemminkin käsitellyt vakavia aiheita, kuten vauvan kuolemaa, raiskausta, henkirikoksia ja elävältä hautaamista. Sarjan ikäraja on seitsemän vuotta ja sitä esitetään arkipäivisin alkuillasta klo 19.30.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat