Ex-mies kiristää Kim Kardashiania: Vain näin saat eron!

03.04.2012 23:15 -

Tosi -tv-tähti Kim Kardashianin avioero on saanut jälleen uuden käänteen. Nyt tähtösen entinen puoliso Kris Humphries kieltäytyy allekirjoittamasta eropapereita, mikäli Kardashian ei myönnä avioliiton olleen täyttä petkutusta.

Koripalloilija Humphries on yhdysvaltalaisen New York Post -lehden lähteen mukaan kieltäytynyt hänelle tarjotusta yli viiden miljoonan euron summasta. Mies on valmis eroamaan vasta kun hänen vaimonsa osoittaa hänelle julkisen anteeksipyyntönsä ja myöntää että häät olivat Kardashianin perheen lavastama julkisuustempaus.

Humphriesin ystävä kertoi lehdelle myös, että nyt Kardashianit yrittävät lavastaa miehen ahneeksi onnenonkijaksi, vaikka todellisuudessa koripalloilija halusi oikeasti naimisiin.

- Kris haluaa vain Kimin myöntävän, että koko juttu oli lavastettu julkisuuden vuoksi ja pyytävän julkisesti anteeksi häneltä, koska hän todella halusi avioliiton.

Eroprosessi on kestänyt kauan, sillä Humphries haki vajaat kolme kuukautta kestäneelle avioliitolle mitätöintiä sen perusteella, että kyseessä oli huijaus. Lisäksi mies haluaa vaimonsa paljastavan kuinka paljon hän todella tienasi liiton aikana saamallaan julkisuudella.

Kardashian on äitinsä kanssa kiistänyt tienanneensa avioliitolla, joka alkoi televisiossa 10 miljoonalle katsojalle näytetyillä häillä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat