IL: Kotikadussa historian dramaattisin jakso ensi viikolla!

05.04.2012 07:45 - Eeva Rajala

Suomalaisten rakastamassa Kotikatu-sarjassa nähdään Iltalehden mukaan kaikkien aikojen dramaattisin jakso tasan viikon kuluttua.

Ensi torstaina nähtävän jakson keskushenkilönä on Jukka Puotilan esittämä Pertti Mäkimaa. Lehden mukaan elämä kääntyy yhtäkkiä päälaelleen, ja Pertti kohtaa kuoleman silmästä silmään.

Viime jaksoissa Mäkimaa on nähty poikkeuksellisen kireänä ja hän on uhannut muita nyrkillä. Nyt mies itse on vaikeuksissa, mutta tavanomaisesta väkivaltajutusta ei ole kyse, ennemminkin tahattomista sattumuksista.

Ensi viikon jaksossa siis selviää selviääkö Pertti elossa vai ei. Pertin ex-vaimoa näyttelevä Lena Meriläinen kertoo lehdessä, että jakson on varsinkin hänen hahmonsa kannalta dramaattisin ikinä.

Kotikadun katsojamäärä on ollut nousussa tänä vuonna. Osittain nousua selittää sisällön muutos ja osittain kahden, Risto Aution ja Sulevi Peltolan esittämän, vanhan hahmon paluu. Katsojamääriä voi selittää myös se fakta, että Kotikatu poistuu ruudusta tämän vuoden aikana tehden tilaa uudelle kotimaiselle draamalle.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat