Onko tämä mies maailman huonoiten käyttäytyvä jalkapalloilija?

12.04.2012 16:45 - Rea Tallgren

Iltalialaislähtöinen Mario Balotelli niittää nimeä Englannin huonokäytöksisempänä jalkapalloilija. Syitä miehen huonoon maineeseen alkaa löytyä jo aikamoinen lista.

Manchester Cityn riveissä pelaava Balotelli on ollut tällä viikolla ostikoissa paljastettuaan olleensa suhteessa samaisen prostituoidun kanssa, joka lähes tuhosi jalkapalloilija Wayne Rooneyn avioliiton. Syitä otsikoihin mies on antanut kuitenkin ennenkin.

Viime vuonna pallotaituri aiheutti draamaa vajaan neljän miljoonan euron arvoisessa kartanossaan ammuttuaan kylpyhuoneensa ikkunasta raketteja ystävänsä kanssa ja saadessaan lähes aikaiseksi tulipalon.

Balotelli ansaitsee viikossa lähes 152 000 euroa. Erään liikenneonnettomuuden jälkeen mies joutui tekemisiin poliisin kanssa. Näiden ihmetellessä hänen hansikaslokerostaan löytynyttä 18 000 euroa, mies totesi vaatimattomasti " Olen rikas".

Balotelli on myös haalinut itselleen aikamoisen kasan parkkisakkoja ajellessaan ympäriinsä 170 000 euron arvoisella Bentleyllään. Miehellä väitetään olevan sakkoja peräti 12 000 euron edestä.

Iltaliaanon tiedetään myös saaneen sakkoja siitä, että hän on ollut juhlimassa tärkeitä pelejä edeltävinä iltoina, mikä on ammattilaisjalkapalloilijoille kiellettyä. Ottaen huomioon että mies on vasta 21-vuotias, saa nähdä kypsyykö hänen käytöksensä vai muuttuuko se vain entistä holtittomammaksi vuosien varrella.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat