IL: Hollywoodin hauskin mies: Lupaan tulla Suomeen!

14.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Yksi Hollywoodin suosituimmista koomikoista Will Ferrell on vieraillut länsinaapurissamme monesti, mutta Suomeen mies ei ole vielä eksynyt.

- Kun lapset tulevat isommiksi, matkustelemme enemmän ja lupaan tulla myös Suomeen! Me menemme joka kesä kaikkiin muihin Pohjoismaihin, mutta emme Suomeen, Ferrell kertoo Iltalehdelle.

Monet Ruotsin-vierailut selittyvät sillä, että Will Ferrellillä on ruotsalainen puoliso, näyttelijä ja taidehuutokaupanpitäjä Viveca Paul. Kaksikko tapasi toisensa näyttelijäluokalla Los Angelesissa 17 vuotta sitten. Naimisissa he ovat olleet 12 vuotta.

Ferrell rakastaa naapurimaatamme jopa niin paljon, että voisi jopa muuttaa sinne.

- Minusta ruotsalaiset ovat hauskoja, mutta kuivalla ja sarkastisella tavalla. Minulla ei ole muuta mahdollisuutta, minun täytyy pitää heistä. Kun menin Ruotsiin ensimmäistä kertaa, minuun teki vaikutuksen, kun jokainen näytti nauttivan elämästään oikealla tavalla ja heillä on elämässään mittasuhteet oikeassa järjestyksessä, Ferrell jatkaa.

Ferrell kertoo, että pariskunta kolmen lapsensa kanssa matkaa Ruotsiin aina juhannuksen tienoilla. Voi siis olla, että Ferrell piipahtaa keskikesällä myös Suomessa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat