Näin House-sarja loppuu – Varo, sisältää juonipaljastuksia!

23.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Lääkärisarja House on tullut vihdoin tiensä päähän, kun sen viimeinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa maanantaina. Jatka lukemista omalla vastuulla, sillä teksti sisältää juonipaljastuksia.

House-sarjaa tehtiin yhteensä kahdeksan kautta, joiden aikana brittinäyttelijä Hugh Laurie valloitti Yhdysvaltojen lisäksi muun maailman tohtori Gregory Housena. Sarjan lopussa elettiin jännittäviä hetkiä, sillä Housen tulevaisuus oli vaakalaudalla. Älä lue enempää, jos haluat jännittää viimeistä kautta Suomen televisiosta!

Toiseksi viimeisessä jaksossa selvisi, että tohtori Housea odottaa vankilatuomio. Contactmusicin mukaan amerikkalaiskatsojat ajattelivat, että sarja päättyy huonosti Housen kannalta, mutta sarjan kirjoittajat olivat toista mieltä ja päättivät antaa Houselle onnellisen lopun.

Viimeisessä jaksossa annettiin ymmärtää Housen kuolleen, sillä hänen palaneesta talosta löytyneet jäänteensä tunnistettiin. Jaksossa vietetään jopa tohtori Housen hautajaisia, missä perhe ja ystävät surevat traagisesti kuollutta läheistään.

Onnellinen loppu paljastui kuitenkin siitä, kun tohtori Wilson saa koskettavan muistopuheen aikana tekstiviestin, joka on tohtori Houselta. Käy ilmi, että House on teeskennellyt oman kuolemansa, jottei hänen tarvitse mennä telkien taakse. Aivan jakson lopussa nähdään, miten House ja Wilson ajavat moottoripyörillään auringonlaskuun.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat