Yllätysveto: Näin Marco Bjurström kommentoi uutisankkurin pestiään

31.05.2012 12:45 - Eeva Rajala

Tanssinopettajanakin tunnettu Marco Bjurström yllättyi saadessaan puhelun, missä häntä pyydettiin Nelosen uutisankkuriksi. Pesti alkaa tulevana syksynä. 

Nelosen televisiotoiminnan johtaja Kristiina Werner-Autio oli soittanut Bjurströmille ja tarjonnut aiemmin täysin tuntematonta pestiä miehelle.

- Hän sanoi, että "Hei, luulet varmaan että soitan jotain Dance-juttua, mutta minulla olisi tällaista asiaa. Tämä on varmaan sinusta hirveän typerää ja hölmöä, eikä tästä varmaan mitään järkeä tule, etkä varmaan edes tykkää," Bjurström muistelee Voicelle.

Kuullessaan, mistä on kyse, Bjurström teki nopean päätöksen tulla mukaan uutisiin. Hän on valmiina 10-tuntisiin työpäiviin uutishuoneella.

- Olin itse jo vuoden ajan kelaillut, että haluaisin itse muutosta elämän ja työn rytmiin. Olen 46-vuotias ja on vielä mahdollisuuksia paljon, mitä voisi tehdä. Tämähän sattui siihen kuin nenä naamaan, mies jatkaa.

Bjuströmin uutisankkuriparina toimii pitkän linjan uutisankkuri Mikko Hirvonen. Bjurström tietää, millaisia vahvuuksia omaa ja missä pitää oppia vielä paljon.

- Ihmisille puhuminen ja esiintyminen sekä keskustelu ovat tuttua. Niissä olen älyttömän hyvä. Olen saanut tehdä niin paljon monenlaisia eri asioita. En pelkää asioita ja olen oma itseni, ne ovat varmasti vahvuuksiani. Samaan aikaan on hirveästi oppimista sen tiedon keräämisestä ja mikä on olennaista, ja mitä kannattaa nostaa esiin. Sitä alan opetella, olen siis TET-harjoittelija tästä eteenpäin, Bjurström kuvailee.

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat