Uusi Dallas-sarja saa murskakritiikkiä

14.06.2012 07:45 - Eeva Rajala

Dallas-sarjan täysin uusi kausi käynnistyi eilen Yhdysvalloissa. Kriitikot ovat kuitenkin ottaneet sarjan vastaan hyvin ristiriitaisesti.

Uuden Dallas-sarjan näyttelijäkaarti on lähes täysin uusi alkuperäiseen verrattuna, mutta mukana ovat J.R. Ewingia esittänyt Larry Hagman sekäSue Ellenin roolissa Linda Gray ja Bobby Ewingin roolissa Patrick Duffy. Sarjassa seurataankin Ewingin perheen uutta sukupolvea.

Vaikka sarja on ollut odotettu, kaikki kriitikot eivät jaksa pelkästään kehua sarjaa. New York Times -lehti kutsui sarjaa raskaaksi. USA Todayn mukaan uudella sarjalla on vain vähän annettavaa paitsi, että sarja yrittää rahastaa vanhan sarjan kustannuksella. USA Today piti myös näyttelijäsuorituksia puisina ja dialogia useissa kohdissa naurettavana.

Chicago Sun-Times -lehti arvosteli sarjaan hieman positiivisemmin ja kertoo, että sarjan tarjoaa katsojille jotain uutta, vaikka sarja onkin täynnä epäuskottavuuksia.

Alkuperäinen Dallas pyöri televisioissa vuosien 1978 ja 1991 välisenä aikana. Suomen televisioon ja MTV3:lle uusi Dallas saapuu ensi syksynä.

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat