Rnb-kuningatar: Joskus unohtaa miten hyvä sitä onkaan

20.06.2012 12:15 - Eeva Rajala

Laulajatar Mary J. Blige kertoo Voicelle, miten suuresti hänen debyyttiroolinsa Rock Of Ages -elokuvassa kohotti hänen itsetuntoaan.

Mary J. Blige oli ensimmäinen henkilö, jonka ohjaaja Adam Shankman valitsi elokuvaansa varten. Blige kertoo, että tunne ensimmäisenä valittuna olemisesta muistutti naista omasta hyvyydestä.

- Se teki hyvää varmuudelleni ja toimi itsetunnon nostajana. Ohjaaja halusi minut mukaan, ei pelkästään laulajana vaan myös näyttelijänä. Joskus ei vain muista, joskus sitä unohtaa, miten hyvä onkaan. Ja ihmiset muistuttavat, miten mahtava olet, Blige kertoo haastattelussa.

Näyttelijäuraansa aloitteleva Blige kiittää ohjaajaa mahdollisuudesta näytellä Tom Cruisen, Catherine Zeta-Jones ja Russell Brandin rinnalla Rock Of Ages -elokuvassa. Elokuva on hänen mielestään lahja ja siunaus. Blige tietää myös, mitä haluaa tulevaisuuden tuovan tullessa.

- Aion edetä näyttelijäurallani hitaasti ja oppia alaa. Tämä elokuva on iso juttu, joka saa minut lähemmäksi tavoitettani, mutta hitaasti. Toivottavasti saan tehtyä muutaman elokuvan ennen kuin tulen vanhemmaksi, Blige naurahtaa.

Rock Of Ages -elokuvassa Blige esittää strippiklubin omistajaa. Päätarina elokuvassa liikkuu kahden nuoren rakastavaisen ja 80-luvun rockhittien ympärillä. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat