Hollywood-tähti yllätti: Puhui Suomen itsemurhaluvuista kesken haastattelun

20.06.2012 13:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä ja koomikko Russell Brand tunnetaan suuresta suustaan. Tähti alkoi kesken Voicen haastattelun puhua Suomen itsemurhaluvuista.

Brandilta kysyttiin, miten hän mainostaisi uutta Rock Of Ages -elokuvaa suomalaiskatsojille. Miehen vastaus oli kaikkea muuta kuin ennalta arvattava.

- Hei, Suomen kansa. Elokuva on aika seksikäs. Menkää katsomaan, jos haluatte, ja laskekaa näin yllättävän korkeita itsemurhalukujanne. Ovatko ne korkeat? Pitäkää kiinni elämästä! Jumala siunatkoon teitä, Helsingin kansa. Älkää tehkö sitä, on niin paljon koettavaa. Voitte vaikka muuttaa, Brand tokaisi.

Tosin tämän jälkeen Brand alkoi pehmitellä sanomisiaan.

- Ei, Suomihan on mukava, en voi haukkua sitä, ja koko idea siitä oli vain keksitty juttu, enkä edes ole samaa mieltä, brittitähti jatkoi.

Samassa haastattelussa Brand kertoi, mitä hän tietää Suomesta. Hän kertoi tietävänsä sanan Helsinki, hänellä on sellainen käsitys, että suomalaiset ovat hieman rasisteja, eikä Suomessa ole hänen mukaansa paljon maahanmuuttajia. Lue asiasta lisää täältä!

Russell Brand tähdittää Rock Of Ages -elokuvaa yhdessä Tom Cruisen, Alec Baldwinin ja Catherine Zeta-Jonesin kanssa. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat