Ella Kanninen: Juhannusta vietämme vain Suomessa

22.06.2012 11:15 - Rea Tallgren

Suurimman osan ajastaan toisessa kotimaassaan Italiassa viettävä juontaja Ella Kanninen sanoo Voicelle, ettei hänen perheensä vietä juhannusta Italiassa.

Syksyllä alkavan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun juontava Ella Kanninen asuu Toscanassa miehensä ja lastensa kanssa. Kannisen tämän vuoden juhannus kuluu Juhannusjuna  –ohjelman junaemäntänä jazz-pianisti Iiro Rantalan kanssa.


- Kyseessä on 13 tunnin suora lähetys. Juna lähtee Helsingistä ja matkaa kohti Rovaniemeä ja paikalla on paljon vieraita. Mukana on matkaajia, jotka on valittu tiukan castingin kautta ja he jäävät jossain tietyillä asemilla pois ja jokaisella asemalla on ohjelmaa, Kanninen valaisee Yleltä tulevan ohjelman runkoa.

Italiassa Kanninen perheineen ei juhannusta vietä, koska se ei kuitenkaan tuntuisi samalta kuin suomalainen juhannus.


- Italiassa juhannusta ei vietetä ollenkaan, tärkein kesän päivä on 15. elokuuta. se on virallinen valtakunnallinen vapaapäivä. Suomalaista juhannusta on parasta viettää suomessa, järven rannalla tai telttaretkellä, Kanninen kertoo Voicelle.

Muuten Kannisen kesä sujuu hyvin pitkälti lomaillessa.

- Kesästä iso osa menee Italiassa rennosti ottaen ja koska syksyllä juonnan Tanssii Tähtien Kanssa onkin nyt kesällä hyvä levätä, jotta saa voimia syksyä varten.

Kilpailut

Uusimmat