Murtunut Sylvester Stallone kommentoi poikansa kuolemaa

17.07.2012 08:15 - Eeva Rajala

Toimintatähti Sylvester Stallone on kommentoinut ensimmäistä kertaa poikansa traagista kuolemaa.

36-vuotias Sage Stallone löydettiin kuolleena asunnostaan Studio Citystä läheltä Hollywoodia perjantaina. Sylvester Stallonen tiedottaja Michelle Bega kertoo lausunnossa, että pojan isä on murtunut ja täynnä surun poikansa yhtäkkisen menettämisen johdosta. Stallone kertoo TMZ-sivustolle toivovansa, ettei media ala turhaa spekuloida pojan kuolinsyytä.

- Kun vanhempi menettää lapsen, ei ole suurempaa surua. Sen takia pyydän ihmisiä kunnioittamaan lahjakkaan poikani muistoa ja tuntemaan myötätuntoa hänen rakasta Sasha-äitiä kohtaan, Stallone kertoo.

Stallone kertoi myös, että Sagen ollessa ensimmäinen lapsi, hän on universumin keskipiste ja hän toivoo, että perhe ja pojan sielu jätettäisiin nyt rauhaan. 

- Hän tuntee menetyksen ikuisesti... Sage oli hyvin lahjakas ja hurmaava mies. Sylvesterin ajatukset ja myötätunto ovat Sage äidin Sashan luona, tiedottaja kertoo BBC viitaten Stallonen ensimmäiseen vaimoon Sasha Czackiin.

Sage Stallonen asianajajan George Braunsteinin mukaan taloudenhoitaja oli löytänyt Sagen ruumiin miehen asunnostaan. Braunsteinin mukaan Sage oli ennen kuolemaansa hyvällä tuulella ja miehellä oli erinäköisiä työprojekteja kesken. Hän suunnitteli myös naimisiinmenoa.

Sage Stallonen asunnosta löytyi reseptilääkepulloja, mutta tietoa ei ollut, millaisia pillereitä pulloissa oli ollut ja voiko lääkkeitä yhdistää kuolemaan. Julkisuudessa on jo kerrottu mahdollisen kuolinsyyn olleen lääkkeiden tahaton yliannostus. Kuolinsyyntutkijan mukaan paikalta ei löytynyt minkäänlaista itsemurhaviestiä. Ruumiinavaus tehdään seuraavien päivien aikana. Toksikologisten testien valmistuminen kestää kuitenkin vielä viikkoja.

Sage Stallone näytteli lukuisissa elokuvissa ja debyyttinsä hän teki isänsä vierellä 14-vuotiaana Rocky V -elokuvassa. Sage nähtiin isänsä vierellä myös vuoden 1996 elokuvassa Daylight - paniikki tunnelissa.

Lähteet: TMZ, BBC

Kilpailut

Uusimmat