Nämä komediat saapuvat leffateattereihin vielä tänä kesänä - katso trailerit

22.07.2012 13:15 - Senni Loikala

Tänä kesänä on vielä luvassa hihittelyä ja naurunpurskahduksia, sillä ensi-iltansa saa vielä viisi ulkomaista komediaelokuvaa.

Mikä näistä kesän ensi-iltakomedioista vaikuttaa sinusta kaikkein lupaavimmalle?

John Gulagerin ohjaama Piranha 3DD on kauhukomedia, jossa vesipuiston avajaiset saavat uuden suunnan, kun esihistoriallinen ja lihannälkäinen piraijaparvi hyökkäilee turisteja kohti. Piranha 3DD saa ensi-iltansa tänään 20. heinäkuuta.

Eric Darnellin ohjaama Madagascar 3 kertoo eksoottisesta eläinpoppoosta, joka haluaa päästä hinnalla millä hyvänsä takaisin kotiinsa Isoon omenaan. Seurue reissaa halki Euroopan ja päätyy kiertävän sirkuksen riveihin.

Seth MacFarlanen ohjaaman Ted-komedian päähenkilö on John Bennett, joka rakastuu ja saa parisuhteen ihanan Lorin kanssa. Lorin hermoja kuitenkin koettelee Johnin nallekarhu, joka käyttäytyy estottamasti ja on järkähtämätön osa miehen elämää. Ted saa ensi-iltansa 10. elokuuta.

Akiva Schafferin ohjaama Korttelivahdit kertoo neljästä miehestä, jotka muodostavat The Watch -nimisen vahtijoukon. Nelikko pitää yllä asuinalueensa järjestystä ja turvallisuutta. Kun seudulle muuttaa uusi asukas, miesten elämä ei jatku ennallaan. Korttelivahdit pyörii elokuvateattereissa 24. elokuuta lähtien.

Woody Allenin ohjaama To Rome with Love on puhdas komedia, joka sijoittuu hyväntuuliseen Roomaan. Koomisuus syntyy mitä erilaisempien henkilöhahmojen päätymisestä toistensa seuraan. Mukana on muun muassa amerikkalainen arkkitehti, julkisuuden valokeilaan päätyvä tuiki tavallinen roomalaismies, nuoret rakastavaiset sekä eläköitynyt oopperalaulaja.

Lähde: Finnkino

Kilpailut

Uusimmat