5 skandaalinkäryisintä kuvauspaikalla syntynyttä suhdetta

26.07.2012 23:15 -

Tällä hetkellä pettämiskohun keskellä ovat Twilight-tähti Kirsten Stewart ja ohjaaja Rupert Sanders. He eivät kuitenkaan suinkaan ole ainoat, jotka ovat pitkien kuvausten aikana hairahtaneet kaidalta polulta.

Uutisoimme aiemmin Kirsten Stewartin esittäneen julkisen anteeksipyynnön poikaystävälleen Robert Pattinsonille salasuhteestaan ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun kipinät lentelevät kuvauspaikalla.

Huffington Post listasi pahinta kohua herättäneet elokuvan kuvauksissa syntyneet suhteet.

1. Brad Pitt ja Angelina Jolie
Huhumylly lähti käyntiin saman tien, kun parin yhteistyö Mr. and Mrs. Smith -elokuvan tiimoilta alkoi. Maailman kauneimmiksi ihmisiksi tituleeratut näyttelijät eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan, vaikka Pitt oli naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Pariskunta kielsi huhut, mutta Aniston haki avioeroa Pittistä vuonna 2005. Pitt ja Jolie ovat nykyisin kihloissa ja heillä on kuusi lasta.



2. Elizabeth Taylor ja Richard Burton
Viime vuonna menehtynyt Taylor oli tunnettu myrskyisästä rakkauselämästään. Vuonna 1963 kuvatun legendaarisen Kleopatra-elokuvan kuvauspaikalla kaunotar kohtasi Burtonin. Kumpikin näyttelijöistä oli kuitenkin naimisissa. Seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin erottuaan ensin aikaisemmista puolisoistaan. Onnea kesti kymmenen vuotta ja pariskunta erosi 1974, meni uudelleen naimisiin 1975 ja erosi sitten lopullisesti seuraavana vuonna.



3. Ingrid Bergman ja Roberto Rossellini
Länsinaapurin kaunotar Bergman oli naimisissa napatessaan roolin italialaisen Rossellinin Stromboli-elokuvassa vuonna 1950. Myös Rossellini oli naimisissa tuohon aikaan, mutta pariskunta rakastui palavasti ja Bergman tuli raskaaksi. Pariskunnan naimisiinmenoa paheksuttiin suuresti ja Bergmanin oli vaikeaa saada Hollywood-rooleja. Liitto kesti tästä huolimatta vuoteen 1956 saakka.



4. Jennifer Lopez ja Ben Affleck
Pari tapasi surkeasti menestyneen Gigli - rajua rakkautta -komedian kuvauksissa vuonna 2002. Lopez oli tuohon aikaan naimisissa Cris Juddin kanssa. Lopez ja Afflec menivät myöhemmin kihloihin, mutta päättivät suhteensa jo vuonna 2004.



5. Johnny Depp ja Amber Heard? Depp erosi kumppanistaan Vanessa Paradisista aikaisemmin tänä kesänä ja hänellä on huhuttu olevan suhde Rommipäiväkirja-vastanäyttelijä Heardiin. Tietoa ei ole vahvistettu.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat