Jarkko Nieminen, menevätkö pelit sekaisin vaimon vuoksi?

31.07.2012 12:15 - Eeva Rajala

Tänään brittiläisen Andy Murrayn kanssa Lontoon olympialaisissa pelaaja tennistähti Jarkko Nieminen on tottunut matkaamaan arvokisoissa vaimonsa Anu Niemisen kanssa.

Jarkko Niemisen mukaan ei ole mahdollista, että hänen pelinsä menisivät sekaisen sen takia, että oma Anu-vaimo on samoissa kisoissa. Nieminen kertoo Voicelle, että kaksikko on tottunut olemaan sekä yhdessä että erikseen kisoissa, mutta yhdessä oleminen auttaa miehen mukaan kokonaisuutta.

- Kun on kaksi urheilijaa, jotka ymmärtävät toisiaan. Saa apua ja toinen ymmärtää, mistä on kysymys. Kyllä se on yleisesti ollut tosi hyvä juttu, Nieminen selventää.

Sulkapalloilija Anu Nieminen tippui jo jatkosta ja päätti samalla kansainvälisen uransa. Jarkolla on turnauksia pitkin elokuuta ja syyskuussakin vielä. Jossain vaiheessa mies pääsee vapaiden viettoon, ja vapaat Nieminen haluaa yleensä viettää Suomessa mökillä, eikä haaveile ulkomaan matkoista. Tennisotteluiden takia saa matkata jo tarpeeksi.

- En edes muista, koska viimeksi olisin lähtenyt ulkomaille ilman mailoja. Kyllä ne ulkomaan reissut ovat aina pelireissuja. Sitten on tosi kivaa olla kotona ja mökkeillä ja nauttia siitä, ettei tarvitse mennä aikataulujen mukaan ja matkustaa ja roikkua lentokentille. Minua ei saa helposti matkustamaan, jos on pieni lepotauko, Nieminen jatkaa.

Jarkko Nieminen taistelee tänään olympialaisten toisessa ottelussaan vastassaan brittiläinen Andy Murray. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 15:00 ja ottelu näytetään TV2:lla.

Kilpailut

Uusimmat