Suomalaisnäyttelijä tunnetusta mainoshahmostaan: Se on menneisyyttä

29.08.2012 13:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Ilkka Villi muistetaan kenties parhaiten kahdesta roolista, joista kumpikaan ei ole ollut elokuvassa, tv-sarjassa eikä näytelmässä. 

Ilkka Villi on monelle tullut tutuksi Soneran tv-mainoksista sekä suomalaisyrityksen kehittämästä Alan Wake -videopelistä, jonka päähahmolle Villi antoi ulkomuotonsa ja liikkeitä. Mies ei tahdo, että hänet muistettaisiin pelkkänä Sonera-miehenä.

- En kyllä kauheasti jaksa sitä miettiä. Se on nyt mennyttä, se ei enää pyöri ruudussakaan. Kun tämä elokuva tulee ulos, niin en tiedä kuinka moni sitä muistaa, toivottavasti ei kauhean moni. Rooleja tulee ja menee. Aina sitä jostain ihmiset muistaa paremmin kuin jostain muusta.

Villi sanookin, että enemmän hän saa palautetta ja viestejä Alan Wake -peliin liittyen.

- Melkein kaikki posti, mitä saan, liittyy Alan Wake -peliin, josta tulee viestejä kauheasti ympäri maailmaa. Eivätkä ne ihmiset tiedä hölkäsen pöläystä Sonera-miehestä.

Ilkka Villi nähdään seuraavaksi Markus-nimisenä mysteerimiehenä Saara Cantellin ohjaamassa romanttisessa komediaelokuvassa Ainoat oikeat. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi kuussa ja ensi-ilta on joulukuussa 2013. Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Antti Reini, Anna-Maija Tuokko ja Inka Kallén.

Kilpailut

Uusimmat