IS: Kotikatu-näyttelijät jäävät tyhjän päälle: Ei töitä!

24.09.2012 07:15 - Eeva Rajala

Suuri joukko Kotikatu-sarjan näyttelijöistä jää vaille työpaikkaa sarjan päättyessä joulukuussa, kertoo Ilta-Sanomat. 

Kotikadussa alusta asti Eeva Mäkimaata näytellyt Lena Meriläinen sanoo, ettei yhtään työprojektia ole lyöty lukkoon sarjan jälkeen.

- Tilanne on tällä hetkellä epävarma. Myönnän, että tulevaisuuden suunnitelmat ovat aikalailla auki vielä toistaiseksi, Meriläinen sanoo lehdelle samalla kun myöntää, ettei keski-ikäisille naisille ole tarpeeksi töitä tarjolla.

Meriläisen tavoin sarjan alusta asti mukana ollut Karin Luotolaa esittänyt Anitta Niemi sanoo, ettei uutta työtä ole vielä tiedossa. Kalenteri ammottaa tyhjyyttä myös näyttelijä Pirjo Lankisella, joka muistetaan Laura Mäkimaan roolista.

- Täytyy alkaa pikku hiljaa miettiä, minne ottaa yhteyttä. Mielessä on muutama juttu, jotka haluaisin toteuttaa. Telkkaria haluaisin tietenkin tehdä myös jatkossa, Lankinen sanoo lehdessä.

Teemu Luotolaa näytelleellä Ville Keskilällä tilanne on samanlainen. Kalenterissa olisi tilaa runsaastikin uusille projekteille.

- Ei tässä paljon mitään töitä ole...Kyllä sitä varmaan hetkeksi jää aika tyhjän päälle. Ei voi sanoa, että tulevaisuus pelottaisi, mutta ehkä se hieman jännittää, mies myöntää.

Keskilä kuitenkin huomauttaa, etteivät asiat niin huonosti ole, sillä Kotikadun tuomat velvollisuudet eivät enää paina ja tulevaisuus on täysin avoin. Kotikatu-sarjan viimeinen jakso nähdään televisiossa joulukuussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat