Pettyneen tanssisuosikin romahdus: Kehityttävä on

23.10.2012 07:15 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tanssiva näyttelijä Risto Kaskilahti on pettynyt omaan kehitykseensä. 

- Koko ajanhan pitäisi osata paremmin, ja siihen olen ehkä itsessäni eniten pettynyt, että olen kehittynyt niin vähän. Oikeasti, tiedän kyllä, miten pitäisi mennä. Nuokin, mistä minulle puhuttiin, niin ne on käyty harjoituksissa läpi ja ne ovat siellä menneet kohdilleen, mutta jostain syystä tässä ne eivät menneet sinne päinkään, Kaskilahti kertoo Voicelle sunnuntaisesta tanssisuorituksestaan ja tuomariston kommenteista.

Kaskilahti kuitenkin sanoo, ettei viime sunnuntaista tule sen enempää paineita kuin aikaisemmistakaan kokemuksista, mutta kehityttävä on. Tanssipari Susa Matsonin mukaan on hyvä, että nyt on kaksi viikkoa aikaa harjoitella kahta tulevaa tanssia, sillä kyseinen aika toimii myös pienenä hengähdyshetkenä. Tanssituomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen uumoilee, että Ristonkin kohdalla alkaa tulla niin sanottua turnausväsymystä.

- Se on varmaan sitä Helenan mainitsemaa väsymystä tähän harjoituskauden pituuteen. Nyt varmaan tanssijat tuntevat sen, että esimerkiksi me nostamme pikkuisen tätä vaatimustasoa, kiinnitämme huomiota pienempiin ja vaativampiin asioihin ja haluamme nähdä enemmän. Ehkä heitä jännittää, se on oikeastaan aika normaalia, Haapalainen sanoo Voicelle.

Haapalainen muistelee, että edellisilläkin kausilla juuri tässä viidennen viikon vaiheilla on alkanut tulla vähän haparointia. Miehen mukaan hyvillä onnistujillakin saattaa tulla huonompia viikkoja, kuten esimerkiksi Ristolla, joka aloitti niin voimakkaasti.

- Nyt on kaksi viimeisintä viikkoa mennyt vähän huonommin. Hän voi vielä parantaa sieltä. En häntä nyt yksilöi tässä mitenkään suurimpana häviäjänä, vaan enemmänkin kannustan siihen, että täysillä eteenpäin, koska tämä menee vähän 'up and down', Haapalainen neuvoo.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma nähdään seuraavan kerran MTV3:lla kahden viikon kuluttua 3. marraskuuta, jolloin kaikki jäljellä olevat tanssiparit tanssivat kaksi tanssia.

Kilpailut

Uusimmat