IL: Uhkailija vainoaa Tanssii tähtien kanssa -tuomaria

12.11.2012 07:45 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman päätuomari Jukka Haapalainen on saanut omaan salaiseen sähköpostiinsa uhkausviestejä, kertoo Iltalehti. 

Viesteissä on sanottu, että jos ei Haapalainen itse ymmärrä lähteä ohjelmasta, niin hänet "hoidetaan" siitä pois. Haapalainen ei kuitenkaan ole ottanut tätä suoranaisena tappouhkauksena. Miehen vaimo on kuitenkin kehottanut Haapalaista ottamaan yhteyttä poliisiin, mutta toistaiseksi toimeen ei ole ryhdytty.

- Mutta onhan se niin, että on kaikenlaisia hulluja, ja jos tyypit saavat selville sähköpostini, niin he saavat selville kotiosoitteenikin, Haapalainen pohtii lehdessä.

Viesteistä ei käy ilmi, kenen puolesta uhkaajat ovat suuttuneet, eikä Haapalainen tiedä, miksi uhkaillaan juuri nyt.

- Ehkä olen sanonut asioita rankemmin tänä syksynä...Välillä tuntuu, että yleisön mielestä tuomaristo ei tee ikinä mitään oikein. Jos annamme hyvät pisteet, suosimme, ja jos annamme huonot, sorsimme, Haapalainen jatkaa.

Eilen Tanssii tähtien kanssa -kisasta tippui Risto Kaskilahti ja tanssija Susa Mattson. Jäljellä on siis enää neljä tähtioppilasta: Antonio Flores, Baba Lybeck, Krisse Salminen ja Sari Multala.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat