Jälleen väleissä! Ex-näyttelijäpari seurasi jalkapallo-ottelua yllättävässä seurassa - katso!

12.11.2012 11:15 - Heli Thoren

Reese Witherspoon ja Ryan Philippe ovat niin hyvää pataa, että uudet kumppanitkin mahtuvat mukaan perheeseen.

Oscar-voittaja Reese Witherspoonin ja Ryan Philippen seitsemän vuoden liitto päättyi 2007 - hyvin synkissä tunnelmissa. Pari on eronkin jälkeen pyrkinyt pitämään välit edes kohtuullisina parin lasten, Avan, 13, ja Deaconin, 9, takia. Ensimmäisinä vuosina eron jälkeen paria ei totuttu näkemään juurikaan yhdessä. Nyt tilanne on kuitenkin täysin toinen.

Viikonloppuna jalkapallokentän laidalla nähtiin ilahduttava näky. Syyskuun lopussa kolmannen lapsensa Jim Tothin kanssa saanut Witherspoon istui kentän laidalla, yhdessä uuden ja ex-miehensä kanssa. Koko porukka seurasi Deaconin ottelua. Kuvien perusteella porukalla oli jopa todella hauskaa keskenään.

Siinä missä Witherspoon on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden, Philippen kohdalla ei ole käynyt nin hyvin. Mies alkoi parin eron aikoihin seurustella australialaisnäyttelijä Abbie Cornishin kanssa. Eron aikoihin huhuttiin, että Cornish olisi syy parin eroon. Kyyhkyläisten rakkaus ei kuitenkaan kestänyt. Cornishin jälkeen Philippen kainalossa on nähty vaihtuvia tyttöystäviä.

Kilpailut

Uusimmat