Antonio Flores hehkuttaa tulista kolumbialaisnaista: Hän on kuin minä!

19.11.2012 22:15 - Eeva Rajala

Antonio Flores fanittaa Moderni Perhe -sarjan seksikästä naistähteä Sofia Vergaraa. Ne, jotka ovat katsoneet sarjaa, tietävät Vergaran roolihahmon äkkipikaisuuden, tulisuuden ja äänekkyyden. 

- Olen katsonut sarjaa monta kertaa. Mielestäni Sofia Vergara on ihan niin kuin minä. Aina kun katson Vergaraa sarjassa, ajattelen, että tuo on vähän samanlainen, Flores paljastaa Voicelle.

Flores kertoo, että heillä kotona on muutenkin vähän samanlainen Moderni perhe kuin sarjassa. Hänen ja Pekka Haaviston luona käy runsaasti ystäviä vierailulla. Haavisto on hieman hillitympi kuin Flores, joten Antonion ystävien tullessa kylään volyymitasot nousevat.

- Kaikki kaverini tanssivat, puhuvat koko ajan ja huutavat. Kaikki muut katsovat, että ahaa, he ovat Antonion kavereita. Meillä on täällä tällainen suomalainen Moderni perhe, Flores vertaa omaa perhettään suosikkisarjan perheeseen.

Antonio Flores tanssii kolmen parhaan tanssioppilaan joukossa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Tulevana sunnuntaina selviää, ketkä kaksi tähtioppilasta jatkaa finaaliin. Kisassa ovat mukana Antonio Floresin lisäksi enää Krisse Salminen ja Baba Lybeck.

Kilpailut

Uusimmat