IL: Kotikatu-suosikit Ylen toiseen sarjaan? Eivät lämpene

28.11.2012 08:15 - Eeva Rajala

Kotikadun 17-vuotinen historia suomalaistelevisiossa päättyy ensi viikolla. Yksi sarjan hahmoista jatkaa elämäänsä Uusi päivä -sarjassa, mutta kaksi Kotikadun suosikkinäyttelijää eivät lämpene idealle heidän rooliensa siirtämisestä, kertoo Iltalehti. 

Näyttelijä Inka Kallénin esittämä Mirja Mäkimaa nähdään jatkossa Uudessa päivässä. Tuottaja Samu Reijosen mukaan on mahdollista, että muitakin Kotikadun näyttelijöitä voisi vierailla Ylen toisessa sarjassa.

- Katsotaan ensin millaisen vastaanoton Mirja saa. Jukka Puotilan ja Lena Meriläisen kanssa ei ole vielä neuvoteltu. Molemmilla taitaa olla yllin kyllin töitä muutenkin, Reijonen kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Varmasti näin on, mutta näyttelijät eivät myöskään lämpene täysin ajatukselle vierailusta toisessa sarjassa. Meriläinen kertoo lehdelle, ettei häntä ole vielä pyydetty mukaan, mutta Uusi päivä ei myöskään ole häntä varten. Samoilla linjoilla on Puotila.

- Me olemme hioneet Kotikatua 17 vuotta. Jo ajatus siirtymisestä Uuteen päivään tuntuu täysin vieraalta. Ehkä joskus myöhemmin voisi ajatella jossakin jaksossa vierailua, Puotila kertoo.

Kotikadun viimeinen jakso
perjantaina 7. joulukuuta
TV1 klo 20.00

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat