Paljastuiko Noora Karman SM-liigatempun idea?

21.02.2013 17:45 - Mikko Räsänen

Noora Karma on ollut tällä viikolla otsikoissa, kun hän yrittää ennustaa etukäteen SM-liigan lauantain ottelukierroksen tulokset. Voicen toimitukseen soitti lukija, joka arvelee selvittäneensä tempun.

Noora Karma laati ennustuksen SM-liigan lauantain kierroksen tuloksista. Ennustus nostettiin Helsingin jäähallin kattoon ja se on tarkoitus lukea, kun lauantain kierros on pelattu.

Voicen toimitukseen soitti kuulija, joka arvelee selvittäneensä sen, miten temppu tehdään. Lukija oli katsonut YouTubessa 7 Päivää -lehden videota tilanteesta, jossa ennustus suljetaan laatikkoon ja huomannut siinä oudon yksityiskohdan.

- Kun Noora Karman avustaja laittaa ennustuksen laatikkoon, ei hän tyydy vain laittamaan kirjekuorta sinne, vaan hän tekee liikkeen kuin hän työntäisi kirjeen jonkin valeseinän tai -pohjan sisään, kuulija kertoo.

Havainto on oikea. Nettivideon kohdassa 2:34 nähdään, kun avustaja Alfonso Rios laittaa oikealla kädellään kirjekuoren laatikkoon. Rios yrittää kiinnittää katsojan huomion vasempaan käteensä, jolla hän poimii laatikon etureunaan kiinnitetyn avaimen. Samaan aikaan hän kuitenkin näyttää tekevän oikealla kädellään ylimääräisen liikkeen.

Työntääkö Rios kirjekuoren valeseinän- tai pohjan sisään vai peräti piiloon pöydän sisään, jolla laatikko on? Katsokaa kohta YouTubessa julkaistusta 7 Päivää -lehden videosta ja kertokaa, mitä ajattelette.

Kilpailut

Uusimmat