Brittipoppari paljastaa pukeutumisvinkkinsä miehille: Tärkeimmät ovat alushousut!

24.02.2013 13:15 -

Tyylikäs laulaja Olly Murs myönsi kuluttavansa aikaa netin muotiblogeja surffailemalla. Popparilla oli käsitys myös siitä, minkälaiset alushousut miellyttivät naisia.

Brittiläinen laulaja Olly Murs tunnetaan persoonallisesta tyylistään. Brittien X Factor -ohjelmasta suosioon ponnahtaneen artistin tyyli herätti keskustelua jo uran alussa: Mursin napakasti istuvat housut miellyttivät erityisesti naiskatsojien silmää.

Nyt komistus antoi muillekin miehille päteviä vinkkejä siitä, mihin vaatekappaleisiin kannattaa panostaa. Inspiraatiota hän myönsi hakevansa muun muassa netin muotiblogeista ja muilta artisteilta.

- Ei siinä ole mitään pahaa, että käyttää tunnin verran aikaa oman tyylinsä etsimiseen netistä, Murs summaa.

Mursin mielestä jokaisen miehen vaatekaapista pitää löytyä lyhytlahkeiset shortsit, tummat laadukkaat housut ja tyylikkäitä kenkiä. Tärkein osa vaatetusta taitaa kuitenkin olla muun pukeutumisen alla. Tähden mielestä nimittäin kaikilla miehillä kuuluu olla hyvin istuvat, brief-malliset alushousut.

- Alushousut voivat tappaa naisen mielenkiinnon, erityisesti silloin, kun niissä on reikiä tai ne eivät istu hyvin tai ne ovat rumat, Murs paljasti AskMenUk -sivuston haastattelussa.

Omiksi tyyliesikuvikseen Murs paljasti muun muassa brittiläisen muusikon Paul Wellerin, joka tunnetaan The Jam -yhtyeen keulakuvana. Samanhenkisen Justin Timberlaken tyyliä Murs ei täysin sulata:

- Hänen löysistä housuista, tennareista ja lippiksistä en pidä, mutta miehen esiintymisasut ovat cooleja, Murs kommentoi.

Lähde: AskMenUK

Kilpailut

Uusimmat