IL: Kiinteistökuningatar Kaisalla mittava ulosottohistoria

07.03.2013 08:15 - Eeva Rajala

Jättituloistaan julkisuudessa kertoneen kiinteistökuningatar Kaisa Liskin yritykseltä peritään peräti yli 20 000 euroa saatavia, kertoo Iltalehti. 

Saatavia on perimässä Kanta-Hämeen ulosottovirasto. Liski toimii Kaisankiinteistöt Oy:n ainoana vastuuhenkilönä. Ulosottovirasto on perinyt Liskiltä myös seitsemän euron sairaalamaksua tammikuussa. Tämän ja muut 12-sivuisen ulosottorekisterin saatavat hän on jo maksanut.

Nyt on selvinnyt, että Kaisankiinteistölläkin on 12-sivuinen ulosottorekisteri ja yksi suurimmista perijistä on verottaja.

- Tietysti aion maksaa nämäkin velat pois, en aio pakoilla velkojani. Tilanne on sellainen, etten ehdi maksaa verottajalle niin nopeassa tahdissa velkojani, kun he tykittävät jo lisää, Liski kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Liski kertoi Me Naiset -lehdessä viikko sitten pystyvänsä mainiosti tuhlaamaan 5 000 euroa tunnissa. Samassa jutussa hän paljasti, että arjen pyörittämiseen voi mennä reilu 10 000 euroa kuussa. Viime vuonna 264 000 euroa tienannut Liski ei näe ristiriitaa elämäntyylinsä ja ulosottorästiensä välillä.

- Mitä se keneltäkään on pois jos maksan ylimääräisiä kuluja siitä että laskut menevät ulosoton kautta, Liski ilmoittaa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat