Trainspotting-kulttielokuvalle vihdoin jatko-osa

12.03.2013 08:45 - Eeva Rajala

90-luvulla ilmestynyt kulttielokuva Trainspotting saa jatkoa lähes 20 vuoden odotuksen jälkeen. 

Ohjaaja Danny Boyle on paljastanut, että tarkoitus on saada jatko-osa valmiiksi vuodeksi 2016, jolloin juhlittaisiin samalla alkuperäiselokuvan 20-vuotisjuhlia.

Trainspotting-elokuva perustui aikoinaan Irvine Welshin samannimiseen kirjaan ja jatko-osan on tarkoitus perustua löyhästi Welshin Porno-teokseen, joka on hänen oma jatko-osansa Trainspottingille. Käsikirjoitusta työstää parhaillaan Trainspotting-käsikirjoittaja John Hodge. Tuhannen taalan kysymys on, tähdittääkö Ewan McGregor myös tulevaa elokuvaa?

- Elokuva on ollut tulossa jo kauan ja sitä on suunniteltu kauan. Jos saamme tarpeeksi kelvollisen käsikirjoituksen aikaiseksi, ei ole mitään esteitä Ewanin ja muiden tähtien takaisin tuloon. Uskon, että he haluavat tietää, että rooleista tehdään hyviä, Boyle kertoo The Playlistille.

Vuonna 1996 ilmestynyt Trainspotting kertoo joukkiosta heroiiniaddikteja 80-luvun loppupuolen Edinburghissa, kun lamakin vaikuttaa heidän elämäänsä. McGregorin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Robert Carlyle.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat