Brittitähti jumissa Jenkeissä – ex-mies esti maastapoistumisen oikeuden avustuksella

15.03.2013 20:15 - Katariina Näreaho

Miehestään viime vuoden lopulla eronnut M.I.A. on joutunut byrokratian kynsiin. Tähti ei saa poistua Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelle suhdesotkujensa vuoksi.

Persoonallinen rap-tähti M.I.A. taistelee tällä hetkellä ex-miehensä Benjamin Bronfmanin kanssa siitä, missä heidän yhteisen Ikhyd-poikansa tulisi asua. Gigwise-sivuston mukaan M.I.A. itse haluaisi kovasti palata kotikaupunkiinsa Lontooseen, mutta Bronfman haluaa heidän pysyvän Brooklynissa.

New York Postin mukaan Brofman on hakenut naiselle väliaikaista lähestymiskieltoa estääkseen tämän poistumisen maasta poika mukanaan.

- M.I.A. on tekstaillut ja soitellut Benille, että aikoo viedä heidän poikansa Lontooseen, vaikka he asuvat Brooklynissä ja lapsi käy kouluakin siellä, lähde kertoo lehdelle.

Artisti itse on syyttänyt ex-miehensä varakasta sukua siitä, että nämä haluavat erottaa lapsen ja äidin toisistaan. Sanasotaa on käyty myös julkisesti sosiaalisessa mediassa.

- Ben, et voi viedä poikaani minulta...Vaikka sinulla rahaa riittääkin, ei se anna sinulle oikeutta siihen... (Sairasta) Bronfmanit haluavat viedä lapseni. Mitä ihmeen käytöstä tuo on? Eiväthän he edes koskaan näe häntä, hän Twiittasi, mutta poisti kirjoituksen myöhemmin.

Lähde: Gigwise, New York Post

Kilpailut

Uusimmat