IL: Yö-yhtyeen ex-jäsen raivostui huumetuomiosta – vie jutun hoviin

11.04.2013 09:45 - Eeva Rajala

Yö-yhtyeessä vaikuttanut muusikko Jussi Hakulinen ei hyväksy käräjäoikeudessa saamaansa tuomiota huumausainerikoksesta, kertoo Iltalehti. 

Hakulinen tuomittiin 80 päiväsakkoon, mikäli on miehen ansioilla reilut 4 000 euroa. Satakunnan käräjäoikeus katsoi, että porilaisesta huoneistosta minigrip-pussista löytyneet amfetamiinijäämät kuuluivat Hakuliselle. Mies on alusta asti kiistänyt syyllisyytensä rikokseen.

Hakulinen ei omien sanojensa mukaan ollut enää asunut kyseisessä huoneistossa, kun huumeet löydettiin. Hän esitti oikeudelle asunnon irtisanomisilmoituksen, mutta väestötietojärjestelmän mukaan hän olisi vielä asunut asunnossa edelleen tammikuussa 2012, jolloin huumeet löydettiin.

- Minut on leimattu täysin syyttä narkomaaniksi. Aivan varmasti vien tämän tapauksen hovioikeuteen, Hakulinen kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Syyttäjä kertoi Hakulisen myöntäneen kuulusteluissa, että oli yrittänyt ostaa amfetamiinia 2 - 3 vuotta sitten. Hakulinen kertoo, ettei ole koskaan yrittänyt ostaa huumetta. Hän kritisoi myös poliisin toimintaa.

- Löydetyistä huumepusseista ei otettu sormenjälkiä, ei dna-näytteitä, ei mitään. Ja nyt todisteet on jo ehditty hävittämään. En saanut mitään mahdollisuutta tutustua todisteisiin itse, Hakulinen kommentoi.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat