Esikoistaan odottava Essi Pöysti Ilta-Sanomille: Välillä mietin, missä on raskausajan hehkuni?

20.04.2013 09:15 - Katariina Näreaho

25-vuotias missi Essi Pöysti kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa odottavansa innolla tulevaa äitiyttä. Raskausajan hehku on kuitenkin tuntunut olevan toisinaan himmeämpi kuin muilla odottavilla äideillä.

Pöystin ja hänen miesystävänsä Ville Mäkeläisen esikoislapsen on määrä syntyä lähipäivinä. Raskausaika on sujunut naisen mukaan oikein hyvin alun pahoinvointeja lukuunottamatta.

Aina äidiksi halunnut Pöysti kertoo lehden haastattelussa ihailevansa raskaana olevia naisia, jotka hehkuvat tietynlaista lämpöä. Nainen on kuitenin joutunut toisinaan etsimään itsestään tätä raskausajan hehkua.

- Mutta olen kyllä itse välillä miettinyt, missä se hehku oikein on. Aina ei ole kovin kaunis ja ketterä olo, vaikka muut kehuisivatkin - joskus en meinaa edest tunnistaa itseäni, Pöysti nauraa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Tästä huolimatta vaaleaverikkö on yhtä upea kuin Miss Suomi -kisojen aikanakin, vuonna 2009. Tuolloin Pöysti kruunattiin kilpailun voittajaksi.

Ylimääräisiltä raskauskiloiltakin on vältytty, vaikkei nainen ole eirtyisesti yrittänyt pysyä hoikkana. Koiran kanssa lenkkeily ja agilityharrastus ovat riittäneet pitämään linjat kurissa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat