IS: Mitä kuuluu Darudelle nykyään?

22.04.2013 07:45 - Eeva Rajala

Dj Ville ”Darude” Virtanen on asunut vaimonsa ja lapsensa kanssa Atlantan lähellä Yhdysvalloissa viimeiset viisi vuotta. Elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista, sillä elämä sujuu sairauden ehdoilla, kertoo Ilta-Sanomat. 

Vuosi sitten Daruden Michelle-vaimolla todettiin punkin puremasta aiheutunut borrelioosi. Perhe sai odottaa diagnoosia pitkään, sillä he kävivät yhteensä kolmellatoista eri lääkärillä. Myös neljävuotiaalla Max-pojalla todettiin borrelioosi.

- Tartunnan on pakko olla tapahtunut ennen kuin vaimo tuli raskaaksi, koska lapsella on sama tauti, Virtanen kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Virtasen mukaan vaikein asia borrelioosissa on se, että tauti diagnosoidaan usein liian myöhään. Oireet voivat sopia vaikka mihin tautiin. Pojan immuniteettijärjestelmä on pystynyt taistelemaan bakteeria vastaan äitiään paremmin, mutta pojankin terveys on tarkkailussa.

Perheen sairastelun vuoksi Ville Virtanen on joutunut vähentämään keikkailua. Hän on keikkaillut klubeilla viimeiset 14 vuotta. Nykyään mies keikkailee joka toinen viikonloppu ja arkipäivätkin kuluvat töiden parissa.

- Facebook ja Twitter ovat aika iso osa sitä, mitä teen. Koetan myös maanantaista perjantaihin käydä studiossa yhdeksästä viiteen tekemässä musiikkia, mies kertoo.

Darude keikkailee loppukesästä todennäköisesti myös Suomessa.

Lähde: Ilta-Sanomat


Kilpailut

Uusimmat