House-tähti hittisarjastaan: 'Itseään toistava painajainen'

30.04.2013 17:45 -

Melkein 300 000 euroa jaksolta tienannut brittinäyttelijä Hugh Laurie halusi sarjasta ulos keinolla millä hyvänsä.

Useita palkintoja voittaneen ja viime vuonna lopetetun tv-sarja Housen päätähti Hugh Laurie paljastaa, että hittisarjassa näytteleminen alkoi loppujen lopuksi tuntua elämiseltä kullatussa häkissä.

- Työskentelin pätevien ihmisten kanssa ja roolikin oli aluksi kiehtova. Loppujen lopuksi päivät alkoivat toistaa pahasti itseään ja aloin jopa miettimään ajatusta, että aiheuttaisin itselleni onnettomuuden, jotta saisin pari päivää vapaata, Laurie naureskelee.

Pahimpina hetkinä näyttelijä värjäytti autonsa ikkunat tummaksi, koska kyllästyi häntä seuraaviin paparazzeihin ja rupesi välttelemään julkisia paikkoja.

- Kun sarja oli kuumimmillaan huomasin, että ihmiset tuijottivat joka kerta ruokakoriini, kun kävin lähikaupassa ostoksilla. Lopulta jouduin palkkaamaan henkilökunnan hoitamaan ruokatarvikkeiden ostamisen, koska turhauduin kamerakännyköiden räpsymiseen, näyttelijä manaa.

Laurie asui koko sarjan teon aikana Los Angelesissa, kun taas vaimo ja kolme lasta pitivät majaa kotona Englannissa.

- Tuntuu, että paluuni kotiin on ollut vaikeampaa heille kuin minulle, mies vitsailee.

Laurie on tyytyväinen nykyiseen elämäänsä, jossa hänen ei tarvitse elää joka päivä toisen ihmisen identitettiä ja käyttää vaatteita, joista ei pidä.

- Koiran ulkoiluttaminen ja omien vaatteiden valinta ovat tällä hetkellä minulle asioita, joista nautin suunnattomasti. Housessa minulla oli muun muassa ranteessa kello, joka ei toiminut, näyttelijä naureskelee.

Näyttelijä on kunnostautunut myös musiikin parissa ja hänen toinen albuminsa "Didn´t It Rain" ilmestyy toukokuun 6. päivä, jota seuraa kiertue ympäri Eurooppaa.

Katso alla oleva video "Louisiana Blues" -kappalesta, joka on maistiainen tulevalta albumilta.

 Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat