Kuka tähdistä on vaativin? Raiderilistat julkaistiin

07.05.2013 16:45 - Reija Saarinen

Viime viikolla uutisoimme Beyoncén vaativasta keikkaraiderista, jonka mukaan muun muassa keikkapaikan seinät tulee maalata valkoisiksi juuri ennen tähden paikalle tuloa. Beyoncé ei kuitenkaan ole ainut erikoisia vaatimuksia esittävä tähti.

Tässä muutama tähtönen, joiden raiderit eivät todellakaan jää Beyoncén varjoon.

Rihanna

Rihanna vaatii, että pukuhuone on täpötäynnä kynttilöitä ja kukkia. Huoneesta tulee myös löytyä 1,8 metrin mittainen valkoinen sohva. Sohva ei missään nimessä saa olla nahkaa. Tähtönen myös vaatii, että huonekalut on verhottu jäänsinisella sifongilla.

Mariah Carey

Tähtönen vaatii raiderissaan muun muassa Cristalin shampanjaa, taipuisia olkia, erityisen avustajan hävittämään tähtösen käytetyt purukumit, teetarjoilun kello kahdeksalta sekä koiranpennun ja kissanpentuja.

Madonna

Madonna tarvitsee huoneen 200 henkilön saattueelleen, johon kuuluu 30 henkivartijaa. Tähti haluaa joogaohjaajan ja useita kokkeja. Hän myös vaatii 20 kansainvälistä puhelinlinjaa pukuhuoneeseensa. Pukuhuoneen tulee olla koristeltu liljoilla ja valkoisilla ja pinkeillä ruusuilla. Kukkien varsien tulee olla leikattuna tasan 15 senttimetrin mittaisiksi.

Jennifer Lopez

Jennifer ei tyydy vähempään kuin omaan henkilökohtaiseen lentokoneeseen. Hän myös vaatii hotellihuoneet stailistijoukolleen ja käsittelijöilleen. Jenniferille kelpaa vain valkoinen ruokatavara. Hän myös vaatii, että hänen kahvinsa sekoitetaan vastapäivään.

Britney Spears

Britneyn raideri sisältää muun muassa fish and chips -annoksen, kehystetyn valokuvan idolistaan Prinsessa Dianasta, McDonaldsin juustohampurilaisia ilman sämpylää, sata kappaletta viikunoita ja luumuja sekä hammastahnaa.

 Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat