Tiesitkö? Seitsemän tunnettua kasvoa, jotka nousivat kurjuudesta tähteyteen

29.07.2013 15:45 - Reija Saarinen

Monet superjulkkikset ovat kasvaneet köyhissä aloissa ennen menestyksen aikaa. 

Alla seitsemän julkimoa, jotka ovat nousseet kurjuudesta tähteyteen. 

Celine Dion

Celine Dion kasvoi köyhässä perheessä, missä oli yhteensä 14 lasta. Dion oli lapsista nuorin. Tähden omien sanojen mukaan he asuivat erittäin pienessä talossa. Dion on kertonut, että vaikka rahaa ei juurikaan ollut, saivat lapset rakkautta, hellyyttä ja tukea. 

Shania Twain

Twain varttui todellisessa köyhyydessä pienessä Timminsin kaupungissa. Shania Twain joutui lapsuudessaan muun muassa todistamaan sitä, miten hänen isäpuolensa pahoinpiteli hänen äitiään. 

Demi Moore

Yksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista kasvoi matkailuvaunualueella. Demi Moore muutti perheensä kanssa noin 30 kertaa paikasta toiseen. Lukion neitokainen lopetti 16-vuotiaana. 

Jim Carrey

Huumorimiehenä tunnetulla Jim Carreylla on synkkä menneisyys. Carrey varttui köyhyydessä ja 12-vuotiaana hän työskenteli koulun jälkeen iltavuorossa tehtaassa. 

J.K Rowling

Harry Potter -sarjan luonut J.K Rowling on nykyään erittäin varakas nainen. Rowling on kuitenkin kertonut hyvin avoimesti omasta taustastaan. Hänen mukaansa hänen elämänsä oli hyvin outoa. 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parkerin elämä ei aina ole ollut loisteliasta. Nainen syntyi nimittäin köyhään perheeseen pienessä Nelsonvillen kaupungissa. Nainen aloitti laulamisen ja näyttelemisen tukeakseen perhettään. 

Oprah Winfrey

Winfrey vietti lapsuutensa isoäitinsä tilalla. Oprah Winfrey on kertonut avoimesti kohtaamastaan seksuaalisestahyväksikäytöstä, jota hän koki hyvin nuorella iällä. 17-vuotiaana Winfrey voitti kauneuskilpailun. Voitto käynnisti myös naisen uran journalistina. 

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat