Sacha Baron Cohenin potkujen syy paljastui vihdoin

21.10.2013 11:45 - Mikko Räsänen

Queen-kitaristi Brian May paljastaa vihdoin syyn, miksi Sacha Baron Cohen hyllytettiin Freddie Mercurystä kertovan elokuvan pääroolista.

Sacha Baron Cohenin oli määrä näytellä Queen-laulaja Freddie Mercuryä tämän elämästä kertovassa elokuvassa. Viime kesänä elokuvaprojektin valmistelun ollessa pitkällä, tuli julkisuuteen yllättäen tieto, että pääosan esittäjää vaihdetaan. Tuolloin julkisuudessa arveltiin syyn vaihtoon olevan siinä, että elossa olevat Queen-muusikot haluavat elokuvasta kiltin koko perheen musiikkielokuvan, kun taas Cohen halusi rehellisen elokuvan, jossa Freddien huumeidenkäyttö ja miessuhteet kuvataan avoimesti.

Se tiedettiin, että päätös Cohenin hylkäämisestä tuli elokuvaa valvovilta Queen-muusikoilta. Nyt kitaristi Brian May antaa spekulaatioille pisteen kertomalla, miksi he päätyivät tähän ratkaisuun.

- Päädyimme tähän ratkaisuun mietittyämme Cohenin kolmea edellistä elokuvaa, jotka olivat Diktaattori, Kurjat ja Hugo. Cohen tekee kaikissa uskomattomat näyttelijäsuoritukset, mutta ne ovat silti Sacha Baron Cohen -suorituksia.

- Emme halua mitään häiriötekijöitä Freddie-elokuvaan, vaan haluamme katsojan uskovan, että mies, joka näyttelee Freddietä todella on Freddie. Emme nähneet, että tuo tapahtuisi Cohenin kanssa, May kertoo.

Lähde: Yahoo

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat