IS: Salkkarit jättänyt Jarmo Koski: Sarjan tuoma suosio rajoittaa elämää

26.10.2013 10:15 - Katariina Näreaho

Salattujen elämien suosikkihahmo Seppo Taalasmaa jätti Pihlajakadun tällä viikolla. Näyttelijä Jarmo Koskelle se oli suuri helpotus.

Salatuissa elämissä alusta asti mukana ollut Jarmo Koski kertoo Ilta-Sanomille miettineensä lähtöään jo useamman vuoden. Lopullinen päätös tehtiin vuoden vaihteessa, kun Koskelle tarjottiin roolia Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike -näytelmästä.

- On ollut suuri helpotus päästä tästä eroon, taakka on lähtenyt harteilta. En ole enää niin stressaantunut, vaan leppoisampi, Koski kertoo lehdelle.

Työuupumuksen kanssa taistellut näyttelijä aikoo ottaa jatkossa rennommin. Salkkari-aikoina hän teki kuvausten ohessa paljon muita töitä, jotka olivat viedä hänen voimansa.

Fanit rajoittavat elämää

Hyvien hetkien ohella Koskelle on kertynyt myös huonompia kokemuksia. Etenkin ohjelman tuoma julkisuus on näyttänyt toisinaan nurjan puolensa. "Sepottelu" ja muu tunkeileva käytös on tuntunut välillä rankalta. Koski ei  esimerkiksi ole voinut lähes 14 vuoteen kulkea julkisilla liikennevälineillä.

- Epätoivon hetkinä on tuntunut siltä, että kannattaako tuhlata elämäänsä tähän, kun on pukenut roolihahmon vaatteita päälle. Roolista ei pääse eroon.

- Toivon, että nyt helpottaa, Koski lisää, ja painottaa, että fanit saavat edelleen tulla tervehtimään häntä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat