Antti Tuisku: Minusta on hauskaa, että seksuaalinen suuntautumiseni herättää puhetta

31.10.2013 19:45 - Reija Saarinen

Voicen Iltapäivässä vieraillut Antti Tuisku ihmettelee sitä, miksi miehen seksuaalinen suuntautuminen kiinnostaa ihmisiä niin kovasti.

Voicen Iltapäivässä vieraillut Antti Tuisku myöntää, että spekulaatiot miehen seksuaalisesta suuntautumisesta hämmentävät. Juontaja Lauri Kottonen päätti nostaa kissan pöydälle ja kysyi Tuiskulta, mitä tämä haluaisi vastata kaikille niille, jotka epäilevät miehen olevan homoseksuaali.

- Se on ihan sama mitä mä vastaan. Näiden 10 vuoden aikana ihmisille on muodostunut hyvin vahvat mielikuvat ja mielipiteet musta ja uskon, että mun sanomiset eivät vie ihmisten mielikuvia suuntaan tai toiseen, Tuisku toteaa.

Tuiskun mielestä on huvittavaa, että spekulaatiot miehen seksuaalisesta suuntautumisesta on jaksanut kiinostaa ihmisiä kaikki nämä vuodet.

- Jos mä olisin hirveen kiinnostunut jonkun seksuaalisesta suuntautumisesta, niin mun pitäis kyl kysyä itseltäni, että miksi ihmeessä se kiinnostaa mua niin paljon. Mun mielestä tämä kertoo enemmän ihmisistä kuin musta, jos tää asia on sellanen kulminaatiopiste. Musta on ihan hauskaa, että se herättää puhetta ja saa herättääkin, Tuisku toteaa.

Lauri Kottonen ja Noora Hautakangas Voicen iltapäivässä arkisin 14-18.

Kilpailut

Uusimmat