Suosittu kokkikaunotar myöntää huumeiden käytön: Lääkitsin surua ja univaikeuksia

05.12.2013 10:45 - Heli Thoren

Nigella Lawson suostui kertomaan, että edesmenneen miehen kuolema ja ex-miehen julmuus pakottivat tarttumaan huumeisiin.

Kokkikaunotar, lukuisia keittokirjoja ja suosittua tv-ohjelmaa luotsannut Nigella Lawson, 53, astui oikeuden eteen huumesyytöksistä vastaamaan. Vaikka Lawsonin tiedottajat ovat aikaisemmin itsepintaisesti kieltäneet käytön, nyt kaunotar joutui kertomaan totuuden.

Lawson kertoi, että hänen edesmenneen miehensä kuolema ja ex-miehen Charles Saatchin julmuus pakottivat julkkiskokin tarttumaan huumeisiin. Lawson poltteli kannabista ja käytti satunnaisesti kokaiinia.

- En ole koskaan ollut riippuvainen huumeista. Elämässäni oli kuitenkin vaihe, jolloin käytin kokaiinia silloin tällöin, Lawson kertoo.

Lawson kertoi käyttäneensä kannabista "riippuvuuden kesänään". Lawson poltti myös lastensa edessä ja kertoi, että aine auttoi häntä nukahtamaan. Hän kiisti kuitenkin koskaan olleensa riippuvainen huumeesta.

Lawson otti kokaiinia 2001 suhteellisen säännöllisesti ensimmäisen miehensä kuoleman jälkeen. Tämän jälkeen nainen otti kokaiinia seuraavaksi vuonna 2010 "suruun, pelkoon ja yksinäisyyteen". Lawson kuitenkin korostaa, ettei käytä aineita enää.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat