Jasmine Tukiainen menestyi kauneuskilpailussa Ruotsissa!

12.05.2014 17:30 - Mikko Räsänen

Maatilan prinsessat -sarjasta tuttu Jasmine Tukiainen valittiin Miss Universe Stockholm -kilpailun perintöprinsessaksi.

Jasmine Tukiainen, 25, tuli tv-katsojille tutuksi viime syksyn realitysarjasta Maatilan prinsessat. Sarjan kuvausten jälkeen Jasmine palasi takaisin Tukholmaan, joka on hänen kotikaupunkinsa. Nyt Jasmine on nousemassa tunnettuuteen myös Ruotsissa. Hän nimittäin osallistui Miss Universe Stockholm -kauneuskilpailuun, vaikka on vain 157-senttinen. Jasmine selvitti tiensä kilpailun finaaliin, joka järjestettin viime viikonloppuna. Siellä hän sijoittui kolmanneksi perintöprinsessaksi.

Voice tavoitti Jasminen, joka on sijoittumisestaan iloisesti yllättynyt., koska oli ajatellut olevansa liian lyhyt menestymään.

 - Kilpailu oli todella haastava, koska muut tytöt olivat kokeneita malleja, mutta minä en ollut koskaan kävellyt catwalkilla, enkä tiennyt mitä tehdä siellä. Megakoroilla kävellessä toivoin vain, että en kaadu lavalla. Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin oikeasti jännitti.

- Tämä oli niin iso haaste myös ulkonäköni takia. Muut tytöt olivat yli 170-senttisiä ja tosi kauniita. Sitten minut kutsutaan lavalle, ja olen 157-senttinen, tatuoitu ja kokematon.

- Olin suunnitellut, että peittäisin muutaman tatuoinnin, mutta viime vuoden Miss Universum Ruotsi -voittaja kannusti olemaan aidosti oma itseni ja kehotti kävelemään itsevarmana lavalle ja näyttämään kaikille. Niin sitten tein, Jasmine kertoo.

Vaikka esiintyminen meni hyvin, ei hän uskonut sijoittumiseensa.

- Kun piti kruunata voittajat, ei se käynyt edes mielessä. Olin vain niin iloinen, että olin lähtenyt mukaan ja tehnyt tämän. Kun kilpailun juontaneet kolme missiä kuuluttivat nimeni, olin täysin yllättynyt. Se oli ainoa tunteeni sillä hetkellä.

Tullaanko sinut näkemään tulevaisuudessa myös muissa kauneuskilpailuissa?

- Ei tämä ole ihan minun paikkani, mutta haastoinpa ainakin itseni ja perinteiset kauneusihanteet. Saa nähdä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa tällaisissa asioissa.

Kilpailut

Uusimmat