Demi Lovato puhuu syömishäiriöstään: Tuhlasin vuosia elämästäni

27.08.2014 15:08 - Susanna Karttunen

Nyt itseään arvostamaan oppinut Demi Lovato kertoo tuhlanneensa vuosia kehonsa häpeilyyn.

Julkisuuden valokeilassa aikuistunut Demi Lovato on kokenut kovia viimeisten vuosien aikana. Nuori nainen hakeutui hoitoon syömishäiriön ja alkoholi- ja huumeongelmien vuoksi vuonna 2010. Tämän jälkeen 22-vuotias laulaja on oppinut arvostamaan kehoaan ja tuntee nyt vihdoinkin itsensä kauniiksi.

MTV Video Music Awardseihin viikonloppuna upeannäköisenä osallistunut Lovato avautui itsetunto-ongelmistaan Instagram-päivityksessään, johon kokosi itsestään osallistumassa tapahtumaan menneinä vuosina. Tähti harmittelee sitä, miltä näyttää kuvassa, jossa on nuorin. Hän kirjoittaa:

"Tämä kuva herättää minussa sekalaisia tunteita. Muistan kun olin pukeutunut ensimmäisessä kuvassa olevaan mekkoon ja pyysin hoikentavia alusvaatteita, koska tunsin itseni niin lihavaksi.

Nyt kun katson tätä kuvaa, huomaan, että luuni näkyvät selvästi. Se saa minut surulliseksi. Tuhlasin niin monta vuotta kehoni häpeilyyn, kun olisin voinut elää onnellista ja terveellistä elämää, niin kuin tänä päivänä."

Nuori nainen on onnellinen siitä, miltä hän näyttää tänä päivänä. Viimeisintä kuvaa katsoessaan Lovato tuntee itsensä kauniiksi ja onnelliseksi.

"Kun katson kuvaa itsestäni punaisessa mekossa, en vain tunne kiitollisuutta fanieni, ystävieni ja perheeni rakkaudesta ja tuesta minua kohtaan, vaan tunnen itseni myös kauniiksi. Olen niin iloinen, että voin elää elämääni täysillä ja ansaitsemallani tavalla."

Uutisoimme aiemmin siitä, miten Lovato kertoo useimpien kavereidensa hylänneen hänet ongelmiensa vuoksi. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat