IS: Helena Ahti-Hallberg huolestui tanssikisan laatutasosta

20.09.2014 08:45 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -kilpailua aiemmin tuomaroineen Helena Ahti-Hallbergin mukaan tanssin laatukriteeristö voi hävitä tulevalla kaudella, kertoo Ilta-Sanomat.

Helena Ahti-Hallbergin korvaa uudella kaudella vaihtuvat julkkistuomarit. Ohjelmassa nähdään lisäksi tuomareina vanhat tutut Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen sekä parin vuoden takainen tanssikisan voittaja Krisse Salminen. Tulevalla kaudella tuomaristossa on siis kolmen ammattilaisen sijaan vain kaksi ammattilaista ja kaksi niin sanottua amatöörituomaria.

- Tanssinopettajat eivät varmasti ole siitä kovin mielissään, koska tanssin laatukriteeristö voi hävitä. Olen vähän huolissani tanssin laatutasosta, Ahti-Hallberg kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Ahti-Hallbergin mukaan tanssinopettajien pitää tulevalla kaudella miettiä, mitä kannattaa tehdä, jos kerran laadulla ja teknisellä virheettömyydellä ei ole enää niin paljon väliä kuin aiemmin. Esimerkiksi nilkkojen ei välttämättä tarvitse olla enää ihan oikeassa asennossa tanssiessa.

- Tunnen kaikki tanssinopettajat hyvin ja tiedän heidän normaalin työtapansa, joten on mielenkiintoista nähdä, lähtevätkö he nyt sitten hakemaan jotain uutta reittiä lopputulokseen, Ahti-Hallberg pohtii.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ensimmäinen suora lähetys nähdään MTV3:lla huomenna klo 19.10 alkaen. Kilpailijoina tällä kaudella ovat Anne Kukkohovi, Anu Sinisalo, Cristal Snow, Janna Hurmerinta, Kai Vaine, Kaj Kunnas, Pete Parkkonen, Sinikka Sokka, Sonja "Soikku" Hämäläinen ja Tommi Evilä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat