Juuri kihlaustaan hehkuttanut ex-lapsitähti jäi kiinni näpistyksestä

09.10.2014 13:48 - Laura Sulkava

Huumeongelman kanssa paininut Amanda Bynes napattiin kiinni näpistyksen vuoksi.

Nickelodeon-lastenkanavan entinen juontaja ja lapsitähti Amanda Bynes on lähiaikoina loistanut otsikoissa negatiivisessa valossa. Hetki sitten uutisoitiin huumeongelmasta toipumisesta ja muutamia päiviä taaksepäin tuoreesta kihlauksesta.

Ilmeisen epästabiilia elämää elävä Bynes poistui eilen New Yorkilaisesta kauppakeskuksesta maksamatta päähänsä laittamaansa hattua. Neito selitti, että kyseessä on väärinymmärrys ja että hän oli vain yrittänyt paeta kameroiden kanssa vaanivia ihmisiä. 

- Olin menossa autolleni hakemaan sinne jäänyttä käsilaukkuani. Minua oli häirinnyt mies ja nainen, jotka yrittivät ottaa kuvia minusta sisällä kaupassa. Pyysin heitä lopettamaan, mutta he eivät tehneet niin, Bynes kertoo taustoja.

Nainen käveli ulos kaupasta ja aiheutti hälytyksen. Hän ei omien sanojensa mukaan muistanut hatun olevan vielä päässä, koska tarkoituksena oli vielä jatkaa shoppailua ja ostaa se.

- Käytännössä minun piti vain lähteä. He sanoivat, ethän tule enää Barneysiin shoppailemaan, Bynes kommentoi vartijoiden puhuttelua.

Vartijat kutsuivat paikalle myös poliisin, mutta virkavallan saapuessa neito oli sanktioitta päästetty lähtemään.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat