Miesystävä jätti avioeropaperit - laulajatar ei tiennyt edes olevansa naimisissa

13.10.2014 11:59 - Laura Sulkava

Normaalisti ihmiset tietävät olevansa naimisissa, mutta jenkkilässä on mahdollista myös ajautua avioliiton satamaan vahingossa.

Australialainen laulajatar Iggy Azalea yllättyi perinpohjaisesti kuullessaan, että hänen entinen poikaystävänsä on jättänyt avioeropaperit. Ero ei tullut yllätyksenä, mutta avioliitto tuli.

Teksasin osavaltion laki on siitä kumma, että avioliiton solmimiseen ei tarvita valkoista mekkoa, häitä, sormuksia tai edes suhteen rekisteröintiä. Avioliittoon riittää se, että pariskunta on asunut yhdessä riittävän kauan ja he ovat sanoneet olevansa naimisissa. Lain silmissä he tällöin ovat.

Muhkean takamuksen omaavan Azalean entinen miesystävä ja manageri Hefe Wine on jättänyt oikeuteen avioeropaperit. Hän väittää, että he ovat yhdessä sopineet olevansa naimisissa, miehenä ja naisena, ja aloittivat yhteisasumisen vuonna 2008 Teksasin osavaltiossa.

Eron jälkeen pariskunta on taistellut rankasti miljoonien omaisuudesta. Jos tuomari toteaa, että liitto on laillinen, Azalea joutuu luovuttamaan Winen nimiin puolet musiikistaan.

Azalea kiistää avioliiton ja kertoo kyseessä olevan säälittävä yritys saada rahaa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat