Nyt avaa suunsa Bill Cosby: Ottaa viimein kantaa raiskausväitteisiin

05.12.2014 07:10 - Heli Thoren

Jo useampi nainen on tullut julkisuuteen karmivan tarinansa kanssa. Cosby on pysytellyt hiljaa. Aina tähän asti.

Bill Cosby on kohdannut monia syytteitä naisilta, jotka ovat väittäneet legendaarisen tv-sarjan näyttelijän raiskanneen heidät. Syytteiden tullessa julkisuuteen mies on keskustellut vain asianajajansa välityksellä. Nyt on Cosbyn vuoro ottaa kantaa raiskausväitteisiin.

Yksi viimeisimmistä Cosbya syyttäneistä naisista on Judy Huth. Cosby kertoo nyt, että julkisuudessa raiskauksesta kertonut Huth on kiristänyt näyttelijää. Cosbyn mukaan Huth on vaatinut pahimmillaan yli 400 000 euroa siitä, että hän pysyttelisi hiljaa. Cosby kertoo, että Huthin tarina ontuu muutenkin. 

Huth väittää, että Cosby raiskasi hänet yhteisen juomapelin päätteeksi naisen ollessa 15-vuotias. Cosbyn mukaan tarina ei pidä paikkaansa, koska hän ei nauti alkoholia. Asianajajansa keskuteleva Cosby on päättänyt viimein ottaa kantaa useisiin eri syytöksiin, joista viimeisin on Huthin tarina.

Huth väittää, että 70-luvun alussa hänen ollessa 15 vuotta vanha, Cosby ahdisteli häntä seksuaalisesti sen jälkeen, kun mies oli houkutellut Huthin ystävineen miehen huvilalle Hollywoodissa.


Kirjoitimme taannoin, kuinka myös tosi-tv-kaunotar tuli julkisuuteen tarinansa kanssa Cosbyn raiskauksesta. Lue kenestä on kyse tästä.



Kilpailut

Uusimmat